Nτου των οπαδών της Μπενφίκα στο ξενοδοχείο όπου έμεναν φίλαθλοι του Αγιαξ - iefimerida.gr

Nτου των οπαδών της Μπενφίκα στο ξενοδοχείο όπου έμεναν φίλαθλοι του Αγιαξ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Γυαλιά-καρφιά τα έκαναν οπαδοί της Μπενφίκα, μετά το τέλος του αγώνα με τον Αγιαξ, σε ξενοδοχείο της Λισαβόνας που βρίσκεται κοντά στο «Λουζ».

Περίπου μία ώρα μετά το παιχνίδι, το οποίο ολοκληρώθηκε ισόπαλο 1-1, οπαδοί του Αίαντα είχαν καθίσει στο μπαρ του ξενοδοχείου όπου διέμεναν και τραγουδούσαν για την αγαπημένη τους ομάδα. Λίγο αργότερα οπαδοί της Μπενφίκα εμφανίστηκαν στο σημείο και επιτέθηκαν σε αυτούς τους Άγιαξ.

Οι πιο τυχεροί εξ αυτών κατάφεραν και μπήκαν γρήγορα μέσα στο ξενοδοχείο, όμως όσοι έμειναν έξω συνεπλάκησαν με αυτούς της Μπενφίκα με αποτέλεσμα ένας Ολλανδός φίλαθλος να χρειαστεί να διακομιστεί στο νοσοκομείο και σε άλλους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Οι οπαδοί του Άγιαξ καταγγέλλουν ότι η πορτογαλική αστυνομία ήταν απούσα από το συμβάν και πως άργησε χαρακτηριστικά να επέμβει.

Την ίδια ώρα το ξενοδοχείο έχει υποστεί σημαντικές ζημιές αφού αρκετές τζαμαρίες έσπασαν, ενώ τα τραπεζοκαθίσματα που βρίσκονταν στους εξωτερικούς χώρους του αποτέλεσαν πολεμοφόδια για τους χούλιγκαν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μπενφίκα Άγιαξ Κόσμος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ