Αθλήτρια του πατινάζ έβαλε... φωτιά στον πάγο -Εκανε στριπτίζ - iefimerida.gr

Αθλήτρια του πατινάζ έβαλε... φωτιά στον πάγο -Εκανε στριπτίζ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία Ρωσίδα αθλήτρια του πατινάζ έβαλε... φωτιά στον πάγο, κάνοντας στριπτίζ στο Γκραν πρι του Κεμπέκ.

Η Ελιζαβέτα Τικταμίσεβα- παγκόσμια πρωταθλήτρια του 2015- ήταν η νικήτρια της διοργάνωσης. Αυτό που θα θυμούνται όλοι όμως θα είναι το πρόγραμμα της 21χρονης στο γκαλά, μετά το τέλος του αγωνιστικού κομματιού.

Η Ρωσίδα εμφανίστηκε ντυμένη ως αεροσυνοδός και κατά τη διάρκεια του προγράμματος, που είχε κάποιες κινήσεις που ίσως ήταν υπερβολικά σέξι για τον κόσμο του πατινάζ, έβγαλε το τοπ της και έμεινε με το σουτιέν, υπό τους ήχους του «Toxic» της Μπρίτνεϊ Σπίαρς.

«Ευτυχώς που δεν το έκανε στο αγωνιστικό πρόγραμμα, αλλιώς οι κριτές μπορεί να πάθαιναν καρδιακή προσβολή!», είπε ένας τηλεοπτικός σχολιαστής.

Η Τικαμίσεβα παραδέχθηκε ότι ο προπονητής της στην αρχή ήταν διστακτικός, αλλά τελικά του άρεσε το πρόγραμμα, το οποίο και την έγκριση του συντρόφου της. «Ο Αντρέι ήξερε τι να περιμένει και εννοείται του άρεσε», είπε η αθλήτρια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ