Ενας βιρτουόζος ηλικίας 6 ετών -Από το «Ελλάδα έχεις ταλέντο», στο Carnegie Hall - iefimerida.gr

Ενας βιρτουόζος ηλικίας 6 ετών -Από το «Ελλάδα έχεις ταλέντο», στο Carnegie Hall

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Στέλιος Κερασίδης είναι ένα παιδί-θαύμα. Σε ηλικία μόλις έξι ετών έχει παίξει στα μεγαλύτερα θέατρα στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.

Ενώ στο τέλος Οκτωβρίου ετοιμάζεται να εμφανιστεί μπροστά στο αμερικανικό κοινό. Θα είναι ο νεότερος Ελληνας μουσικός που θα παίξει πιάνο στο Carnegie Hall. Το ευρύ ελληνικό κοινό τον γνώρισε πρόσφατα μέσα από το «Ελλάδα έχεις Ταλέντο». Ομως ο Στέλιος Κερασίδης είναι για πιο μεγάλες σκηνές...Η πορεία του στην μουσική δεν είναι τυχαία. Ο μπαμπάς του του είναι καθηγητής και σολίστ του πιάνου. Και ξεκίνησε να παίζει πιάνο από πολύ μικρή ηλικία. Του αρέσει πολύ ο Μπαχ, ο Σοπέν και ο Μπετόβεν. Στην ιδιαίτερα επιτυχημένη και ξεχωριστή διαδρομή του, τον έχει βοηθήσει σημαντικά η παγκοσμίου φήμης σολίστ Αγαθή Λεμονή. Ηδη ο μικρός Στέλιος έχει δώσει ρεσιτάλ σε σημαντικές αίθουσες όπως το Royal Albert Hall στο Λονδίνο, το Musikverein στη Βιέννη, στο Palazzo Leti στην Ιταλία ενώ έχει παίξει μαζί με την Ορχήστρα Sinfonietta των Αθηνών σε ηλικία μόλις πέντε ετών. Θυμηθείτε το όνομα. Στέλιος Κερασίδης. Ο μικρός θα μας καταπλήξει...Είναι μόλις 6 ετών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ