Τι λένε οι αστυνομικοί με το κέντρο τη στιγμή της σύλληψης του Ζακ Κωστόπουλου -Το μαχαίρι που βρήκαν [βίντεο] - iefimerida.gr

Τι λένε οι αστυνομικοί με το κέντρο τη στιγμή της σύλληψης του Ζακ Κωστόπουλου -Το μαχαίρι που βρήκαν [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο βίντεο – ντοκουμέντο από τις τελευταίες στιγμές του Ζάκ Κωστόπουλου, φαίνεται σαφώς ότι ο επίδοξος ληστής κρατούσε μαχαίρι.

Το κρατάει στο χέρι του μετά την σύλληψη του επίδοξου ληστή ένας αστυνομικός. Στο βίντεο ο Ζακ Κωστόπουλος φαίνεται να έχει καταρρεύσει, είναι αιμόφυρτος και μοιάζει να έχει χάσει τις αισθήσεις του. Οι αστυνομικοί επιχειρούν να τον ακινητοποιήσουν. Οι εικόνες δείχνουν αστυνομικούς να τον κλοτσούν και να τον σέρνουν. Προσπαθούν να του βάλουν χειροπέδες. Φωνάζουν να του τραβήξουν τα χέρια και τα πόδια για να μπορέσουν να τον ακινητοποιήσουν. Επικοινωνούν με το κέντρο και ενημερώνουν ότι έχουν αποκλείσει τον χώρο. Επιχειρούν μαζί με την ομάδα Ζήτα.

«Βάλ’ του χειροπέδες» ακούγεται ο ένας από τους αστυνομικούς και στη συνέχεια «το χέρι, τράβα του το χέρι».Ο Ζακ Κωστόπουλος είναι αιμόφυρτος και μοιάζει πλήρως παραδομένος.

Οι εικόνες, στο βίντεο που ανήρτησε η Εφημερίδα των Συντακτών, είναι σκληρές καθώς ένας από τους αστυνομικούς πλησιάζει και τον πατάει στον λαιμό. Ενας άλλος από τους αστυνομικούς πλησιάζει και κλοτσάει τον Ζακ Κωστόπουλο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ζακ κωστοπουλος Ομόνοια ληστεία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ