Φωτιά στο Μάτι: Οι δηλώσεις που προκάλεσαν λαϊκή οργή... - iefimerida.gr

Φωτιά στο Μάτι: Οι δηλώσεις που προκάλεσαν λαϊκή οργή...

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η πυρκαγιά στο Μάτι ήταν μια εθνική τραγωδία. Η προσπάθεια της επικοινωνιακής διαχείρισης της πυρκαγιάς, ήταν ένα Βατερλό για την Κυβέρνηση.

Προκάλεσε θυμό στους πολίτες γι αυτό και ο Αλέξης Τσίπρας προσπάθησε να «μαζέψει» τις αντιδράσεις, αναλαμβάνοντας την πολιτική ευθύνη. Αλλά ήταν ήδη αργά.

Πόσο μάλλον που αυτή η ανάληψη της ευθύνης δεν συνοδεύθηκε απο καμία παραίτηση.

Αυτό που θα μείνει είναι η προσπάθεια συγκάλυψης των νεκρών το βράδυ της Δευτέρας, όταν όλοι φαίνεται ότι γνώριζαν για τους νεκρούς και σιωπούσαν. Αυτό που θα μείνει είναι η δήλωση του Νίκου Τόσκα ότι όλα έγιναν σωστά και δεν βλέπει μεγάλα λάθη στην αντιμετώπιση της πυρκαγιάς.

Αυτό που θα μείνει είναι ο καυγάς του Πάνου Καμμένου με τους πυρόπληκτους και η φράση του, σε ένα επιζώντα που έχασε το σπίτι του, «Αυτά εσύ και ο Πορτοσάλτε τα λέτε μόνο».

Η καθυστερημένη και σχεδόν εν κρυπτώ επίσκεψη του πρωθυπουργού στον τόπο της τραγωδίας, λίγες ημέρες μετά, δεν βοήθησε στην εκτόνωση των αντιδράσεων, ενώ η δήλωση Βαρναρδάκη, οτι δεν μπορεί ένας άνθρωπος μόλις 44 ετών, να φορτωθεί όλα τα βάρη της Μεταπολίτευσης, προκάλεσε μάλλον θυμηδία.

Τελευταία γραμμή άμυνα της κυβέρνησης για τα λάθη που έγιναν στην αντιμετώπιση της πυρκαγιάς; Για όλα φταίνε τα αυθαίρετα...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ