Κροάτες πυροσβέστες χάνουν το τελευταίο πέναλτι για το... καθήκον - iefimerida.gr

Κροάτες πυροσβέστες χάνουν το τελευταίο πέναλτι για το... καθήκον

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ράκιτιτς είναι έτοιμος να εκτελέσει το τελευταίο πέναλτι της Κροατίας απέναντι στην Ρωσία.

Αν το βάλει η Κροατία είναι στα ημιτελικά του Μουντιάλ 2018. Κροάτες πυροσβέστες παρακολουθούσαν καθηλωμένοι τη διαδικασία, όταν όμως τους κάλεσε το καθήκον σηκώθηκαν και έτρεξαν να φύγουν, με αποτέλεσμα να χάσουν τα κρίσιμα τελευταία δευτερόλεπτα.

Μάλιστα διέρρευσε και VIDEO που τους δείχνει να ετοιμάζονται όπως - όπως για να μπουν στα οχήματα, χάνοντας το σπουδαίο ματς την κρίσιμη στιγμή.

Υπό το φόβο να τους προκύψει κάτι ανάλογο απόψε όταν η εθνική Κροατίας αντιμετωπίζει στα ημιτελικά την Αγγλία, οι πυροσβέστες έδωσαν οδηγίες στους συμπατριώτες τους για πυρασφάλεια. «Προσοχή όταν χρησιμοποιείτε φακούς και πυροτεχνήματα. Σας παρακαλούμε, να είστε προσεκτικοί με τις φωτοβολίδες σας απόψε. Όχι μόνο θα μπορούσατε να βλάψετε κάποιον, αλλά η αμέλειά σας θα αναγκάσει τους πυροσβέστες σας να χάσουν μια αξέχαστη ποδοσφαιρική στιγμή» ανέφεραν οι πυροσβέστες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κροατία πυροσβέστες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ