Μουντιάλ 2018: Ανδρας φιλά ρεπόρτερ στον «αέρα» - iefimerida.gr

Μουντιάλ 2018: Ανδρας φιλά ρεπόρτερ στον «αέρα»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απίστευτη ψυχραιμία έδειξε μία ρεπόρτερ, όταν ένας άνδρας την άρπαξε και τη φίλησε, στον «αέρα», αλλά εκείνη συνέχισε να μιλά στην κάμερα.

Η Κολομβιανή Τζουλιέθ Γκονζάλεζ Θεράν, της Deutsche Welle, έδινε πληροφορίες από το Σαράνσκ, για το Μουντιάλ, όταν δέχθηκε την επίθεση του άνδρα.

Εκείνος την άρπαξε και τη φίλησε στο μάγουλο και στη συνέχεια εξαφανίστηκε. Η δημοσιογράφος έμεινε ψύχραιμη εκείνη τη στιγμή, αλλά εξέφρασε την αγανάκτησή της με ανάρτηση στο Instagram.

«Ημουν εκεί για περίπου δύο ώρες και προετοιμαζόμουν, χωρίς να συμβεί τίποτα. Ομως, όταν ήμασταν live, ένας άνδρας το εκμεταλλεύθηκε. Με φίλησε και ακούμπησε το στήθος μου. Επρεπε να συνεχίσω, μετά έψαξα να δω αν ήταν ακόμη εκεί, αλλά είχε φύγει. Δεν αξίζουμε τέτοια συμπεριφορά. Αποδέχομαι τη χαρά του ποδοσφαίρου, αλλά πρέπει να βάλουμε όρια ανάμεσα στην τρυφερότητα και την παρενόχληση», έγραψε.

Πηγή: Daily Mail

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ