Η «προφητική» συνέντευξη του Θάνου Βερέμη- «Θα αργήσουμε να δούμε τους 2 στρατιωτικούς»... - iefimerida.gr

Η «προφητική» συνέντευξη του Θάνου Βερέμη- «Θα αργήσουμε να δούμε τους 2 στρατιωτικούς»...

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η συνέντευξη του καθηγητή Θάνου Βερέμη στο iefimerida, δόθηκε στις 12 Μαρτίου. Λίγες μόνο ημέρες μετά την σύλληψη των δύο Ελλήνων στρατιωτικών στα σύνορα του Εβρου. Και αποδεικνύεται δυστυχώς «προφητική».

Καθώς από την πρώτη στιγμή, η εκτίμηση του Θάνου Βερέμη ήταν ότι θα αργήσουμε να δούμε τους δύο Ελληνες στρατιώτες. Γιατί όπως σωστά εκτιμούσε, ο Ερντογάν θα θελήσει να ανταλλάξει τους δυο Ελληνες με τους 8 τούρκους αξιωματικούς που έχουν ζητήσει άσυλο στην Ελλάδα και ότι επίσης με όχημα την σύλληψη αυτή, ο Ερντογάν, εν όψει εκλογών, θα θελήσει να «πουλήσει τσαμπουκά» στο εκλογικό του ακροατήριο. Γιατί όπως λέει ο ιστορικός Θάνος Βερέμης, σε αντίθεση με τους Ελληνες, που δεν συμπαθούν τους νταήδες πολιτικούς, οι Τούρκοι τους θαυμάζουν.. Δυστυχώς αποδεικνύεται ότι ο Θάνος Βερέμης είχε δίκιο. Σήμερα συμπληρώνονται 3 μήνες από την σύλληψη του Αγγελου Μητρετώδη και Δημήτρη Κουκλατζή και φώς στο βάθος του τούνελ για την απελευθέρωσή τους... δεν φαίνεται.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ