Βίντεο: Ο ρόλος που έκανε διάσημο τον Χάρρυ Κλυνν -Λύνεσαι στα γέλια - iefimerida.gr

Βίντεο: Ο ρόλος που έκανε διάσημο τον Χάρρυ Κλυνν -Λύνεσαι στα γέλια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Χάρρυ Κλυνν δούλεψε για χρόνια σε αναψυκτήρια και καμπαρέ. Ο ρόλος του όμως σε δυο ταινίες στις αρχές του 1960 τον έκανε αμέσως διάσημο.

Για πολλά χρόνια ο Οικονομίδης υπήρξε δάσκαλος και οδηγός του Χάρρυ Κλύνν. Παράλληλα με τις δραματικές του σπουδές στη σχολή του Π. Kατσέλη, εμφανίζεται περιστασιακά σε κοσμικά κέντρα, όπως το «Kάστρο», ο «Bράχος», το «Tροκαντερό», το «Άλσος», και το «Γκρην Παρκ»

Στη συνέχεια άρχισε να δουλεύει σε διάφορες ταβέρνες, αναψυκτήρια και καμπαρέ, που ανθούσαν εκείνη την εποχή, ως πρώτος νουμερίστας και παρουσιαστής προγράμματος. Μετά τη συμμετοχή του ως σε δύο ταινίες («Γάμος αλά Ελληνικά» και «Τα 201 Καναρίνια») στις αρχές της δεκαετίας του 1960 αρχίζει να γίνεται διάσημος. Σε αυτές τις ταινίες το υποκριτικό του ταλέντο, σε συνδυασμό με το τραγούδι Jodel- Jockel που το ερμηνεύει η Alice babs έκαναν και κάνουν τους τηλεθεατές να κλαίνε από τα γέλια.
Ακολούθησαν και οι πρώτες του θεατρικές εμφανίσεις στα θέατρα Ακροπόλ και Χατζηχρήστου. Η καριέρα του θα εκτοξευθεί με τους δίσκους που θα ηχογραφήσει στα τέλη του 70, με πρώτο το Γιά Δέσιμο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ