Βίντεο: Ο δικηγόρος της 22χρονης παιδοκτόνου μιλά στο iefimerida - iefimerida.gr

Βίντεο: Ο δικηγόρος της 22χρονης παιδοκτόνου μιλά στο iefimerida

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην σύγχυση που επικρατούσε στο μυαλό της 22χρονης που γέννησε μόνη της στο μπάνιο του σπιτιού της και μετά πέταξε το μωρό απο το μπαλκόνι, αποδίδει ο δικηγόρος της Αλέξανδρος Αλεξιάδης την τραγωδία, μιλώντας στο iefimerida.gr.

Επισημαίνει μάλιστα οτι η κοπέλα που σόκαρε το πανελλήνιο με την πράξη της, θα πρέπει να συνεχίζει να παρακολουθείται απο γιατρούς και ψυχιάτρους. Η κοπέλα αφέθηκε σήμερα ελεύθερη με περιοριστικούς όρους με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα. Ο Αλ. Αλεξιάδης περιγράφει και πώς έδωσε την κατάθεσή της.

«Κατά διαστήματα, λέει, κατέρρεε και ξέσπαγε σε κλάματα, γιατί το βίωμα είναι βασανιστικό».

Θα χρειαστεί πολύ καιρό να αναρρώσει, προσθέτει, ενώ αφήνει σαφώς να εννοηθεί ότι η ψυχολογική κατάσταση της κοπέλας, η ψυχοσύνθεσή της εξηγεί τους λόγους της τραγωδίας. Γι αυτό και σημειώνει με νόημα ότι η δικογραφία όταν φθάσει στο δικαστήριο, θα πρέπει να έχει εμπλουτιστεί με ψυχιατρικές καταθέσεις..Και ότι έτσι το δικαστήριο που θα την δικάσει με την κατηγορία της παιδοκτονίας, θα αντιληφθεί τι ακριβώς έχει συμβεί και γιατί και θα πάρει την κατάλληλη απόφαση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 22χρονη παιδοκτόνος μωρό
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ