Βίντεο: Τα δάκρυα του Ινιέστα στο «αντίο» του - iefimerida.gr

Βίντεο: Τα δάκρυα του Ινιέστα στο «αντίο» του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τέλος εποχής για έναν σπουδαίο ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα και του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Ο Αντρές Ινιέστα ανακοίνωσε ενώπιον όλης της ομάδας της Μπαρτσελόνα, πλήθος εκπροσώπων των ΜΜΕ, αλλά και της οικογένειάς του πως αποχωρεί από το κλαμπ στο τέλος της σεζόν.

«Μετά από 22 χρόνια εδώ, ξέρω τι σημαίνει να είσαι παίκτης της Μπαρτσελόνα, της καλύτερης ομάδας στον κόσμο. Ξέρω τι απαιτείται για να φοράς αυτή τη φανέλα και να είσαι αρχηγός. Θέλοντας να είμαι ειλικρινής απέναντι στον εαυτό μου και το κλαμπ, η καριέρα μου στην Μπαρτσελόνα τελειώνει εδώ», τόνισε ο πολύπειρος μέσος.

«Είναι μια πάρα πολύ δύσκολη μέρα για μένα, καθώς πρέπει να αποχαιρετήσω την ομάδα στην οποία πέρασα όλη τη ζωή μου. Σε ένα μεγάλο βαθμό αυτός που έγινα οφείλεται στην Μπαρτσελόνα και τη Masia. Γι’ αυτό τους είμαι ευγνώμων και η απόφαση να φύγω δεν ήταν καθόλου εύκολη», πρόσθεσε ευχαριστώντας τους συμπαίκτες του, την οικογένειά του, τους προπονητές, τη διοίκηση και φυσικά τους φιλάθλους.

Ο Ινιέστα δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του στο παρατεταμένο χειροκρότημα του ακροατηρίου.



Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ινιέστα αντίο Μπαρτσελόνα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ