Βίντεο: Οταν η βασίλισσα Ελισάβετ «κάνει πλάκα» με τον Ντόναλντ Τράμπ - iefimerida.gr

Βίντεο: Οταν η βασίλισσα Ελισάβετ «κάνει πλάκα» με τον Ντόναλντ Τράμπ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Βασίλισσα Ελισάβετ μιλάει σπάνια. Γι αυτό άλλωστε ονομάστηκε σιωπηλή Βασίλισσα. Δεν έχει δώσει ποτέ συνέντευξη τύπου και δεν ψηφίζει ποτέ. Σε μια σπάνια συνέντευξη μίλησε στο ντοκυμαντέρ που ετοίμασε ο Ser David Attenborough, για την αγάπη της για την φύση.

Η Βασίλισσα ξεναγεί τον διάσημο παρουσιαστή και ακτιβιστή για το περιβάλλον στους κήπους του Μπάνκινχαμ και του δείχνει τα δένδρα που έχει φυτέψει για τους γιούς της. Οταν κάποια στιγμή, εκεί που συζητούν για τις αλλαγές στο κλίμα, ακούγεται ο θόρυβος ενός ελικοπτέρου που πετάει πάνω από τους κήπους. Η Βασίλισσα σταματάει να μιλάει και σχολιάζει.«Μα γιατί εμφανίζονται πάντα οταν μιλάμε;» Και προσθέτει την ατάκα που δείχνει το χιούμορ που έχει η Βασίλισσα και κάνει πλέον τον γύρο του κόσμου: «Θα είναι ο πρόεδρος Τράμπ η ο Ομπάμα»..... Στο παρελθόν πολλές φορές τα ελικόπτερα που χρησιμοποιούν στις επισκέψεις του στο Ηνωμένο Βασίλειο οι αμερικανοί Πρόεδροι, έχουν κατηγορηθεί οτι προκαλούν ζημιές στους βασιλικούς κήπους. Το ντοκυμαντέρ του David Attenborough θα μεταδοθεί στις 16 Απριλίου και σε αυτό συμμετέχει και μιλάει για την Βασίλισσα και η Αντζελίνα Τζολί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βασίλισσα Ελισάβετ Τραμπ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ