Βίντεο: ΙΧ σταμάτησε στη μέση αυτοκινητόδρομου, προκάλεσε ανατροπή φορτηγού - iefimerida.gr

Βίντεο: ΙΧ σταμάτησε στη μέση αυτοκινητόδρομου, προκάλεσε ανατροπή φορτηγού

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν την ανοησία ενός οδηγού στην Κίνα:

Σταμάτησε στη μέση ενός πολυσύχναστου αυτοκινητόδρομου καθώς είχε προσπεράσει για λίγα μέτρα την έξοδο προκαλώντας την ανατροπή ενός φορτηγού και παρ’ ολίγον ενός ακόμη.

Στις δραματικές εικόνες που κατέγραψε κάμερα της Τροχαίας στον αυτοκινητόδρομο Τσανγκτσούν-Σενζέν στην πόλη Χουζού, της ανατολικής επαρχίας Ζεζιάνγκ, διακρίνεται ο οδηγός του ΙΧ να σταματά στη μέση του δρόμου με την πρόθεση να βγει σιγά -σιγά προς την έξοδο που είχε προσπεράσει, αλλά πίσω του καταφθάνει ένα κόκκινο φορτηγό που μπροστά στον κίνδυνο της σύγκρουσης κάνει ελιγμούς αποφυγής, αλλά χάνει την ισορροπία και ανατρέπεται... Αδιαφορώντας γι’ αυτό που συνέβη ο οδηγός του ΙΧ στρίβει προς την έξοδο, αλλά έρχεται ένα δεύτερο φορτηγό. Ο οδηγός του καρφώνει τα πόδια στα φρένα, η νταλίκα διπλώνει και σταματά μισό μέτρο από το λευκό ΙΧ, που συνεχίζει την πορεία του και φεύγει σαν να μη συνέβη τίποτε...

Το πρώτο φορτηγό μετέφερε φρούτα, που χύθηκαν στον αυτοκινητόδρομο μετά το τροχαίο. Ευτυχώς κανείς από τους δύο οδηγούς των φορτηγών δεν υπέστη σοβαρούς τραυματισμούς.

Ο οδηγός του ΙΧ εντοπίστηκε, αλλά είναι άγνωστο αν του αφαιρέθηκε η άδεια και ποια ποινή του επιβλήθηκε για την παρ’ ολίγον μοιραία απροσεξία και την αδιαφορία του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ KINA φορτηγό τροχαίο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ