Βίντεο: Μαχαίρωσε ληστή που εισέβαλε σπίτι του -Κατηγορείται για φόνο - iefimerida.gr

Βίντεο: Μαχαίρωσε ληστή που εισέβαλε σπίτι του -Κατηγορείται για φόνο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο 78χρονος συνταξιούχος Osborn-Brooks μαχαίρωσε τον ληστή που μπήκε σπίτι του και κατηγορείται πλέον για φόνο.

Ο Osborn-Brooks κοιμόταν με τη σύζυγό του σπίτι τους στο νοτιοανατολικό Λονδίνο, όταν ληστές εισέβαλαν στο ισόγειο. Ο ένας από τους δύο ληστές κρατούσε κατσαβίδι.

Ο συνταξιούχος έδωσε μάχη με τον ληστή και τελικά κατάφερε να τον μαχαιρώσει. Ο 38χρονος κατέρρευσε λίγη ώρα μετά το επεισόδιο και άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο. Τώρα ο 78χρονος κατηγορείται για φόνο.

Η γειτονιά όμως είναι μαζί του. Όπως γράφει στο Facebook ένας γείτονάς του, «του αξίζει μετάλλιο και πρέπει να αφεθεί ελεύθερος». Η υπόθεση έχει πάρει και πολιτικές διαστάσεις, όπως συνέβη και στην Ελλάδα με τον 88χρονο που πυροβόλησε και τραυμάτισε έναν ληστή που εισέβαλε στο σπίτι του.

Σε αντίθεση πάντως με τον Νίκο Τόσκα, που δήλωσε ότι δεν θα γίνει η Ελλάδα Φαρ Ουέστ, στη Μεγάλη Βρετανία πολλοί πολιτικοί πήραν το μέρος του συνταξιούχου. «Πρέπει να βάλουμε τα θύματα των επιθέσεων στην καρδιά του συστήματος Δικαιοσύνης», δήλωσε η πρώην υπουργός και βουλευτής των Τόρις, Πρίτι Πατέλ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αυτοδικία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ