Βίντεο: Οπαδοί της Λίβερπουλ επιτέθηκαν στο πούλμαν της Μάντσεστερ Σίτι - iefimerida.gr

Βίντεο: Οπαδοί της Λίβερπουλ επιτέθηκαν στο πούλμαν της Μάντσεστερ Σίτι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Πολεμική» ατμόσφαιρα περίμενε το πούλμαν της Μάντσεστερ Σίτι, φτάνοντας στο Ανφιλντ πριν τον πρώτο αγώνα κόντρα στη Λίβερπουλ, για τα προημιτελικά του Champions League.

Οπαδοί της Λίβερπουλ επιτέθηκαν στο πούλμαν, προκαλώντας του εκτεταμένες ζημιές. Μάλιστα, σύμφωνα με τον Ντέιβιντ Ορνστάιν του BBC, αν και κανένας δεν τραυματίστηκε, το πούλμαν δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Οι οπαδοί της ομάδας εκτόξευσαν μπουκάλια και πυροτεχνήματα προς το πούλμαν, σύμφωνα με το ESPN.

Η Λίβερπουλ απολογήθηκε για το συμβάν. «Ο σύλλογος καταδικάζει με τον πιο ισχυρό τρόπο τις σκηνές πριν από τον προημιτελικό του Champions League, που είχαν ως αποτέλεσμα τις ζημιές στο πούλμαν της Μάντσεστερ Σίτι, κατά την άφιξη στο Ανφιλντ», αναφέρει η ανακοίνωση.

«Απολογούμαστε στον Πεπ Γκουαρντιόλα, τους παίκτες του, το προσωπικό και τους αξιωματούχους», ανέφερε ακόμη η Λίβερπουλ, τονίζοντας ότι η συμπεριφορά αυτή είναι απόλυτα μη αποδεκτή για τον σύλλογο, ενώ σημειώνει ότι θα συνεργαστεί πλήρως με τις αρχές, προκειμένου να ταυτοποιηθούν οι υπεύθυνοι.

Φωτογραφία: ΑΠΕ/ EPA/PETER POWELL

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ