Βίντεο: Τα «περίεργα» βίντεο που ανέβαζε η επίδοξη δολοφόνος του YouTube - iefimerida.gr

Βίντεο: Τα «περίεργα» βίντεο που ανέβαζε η επίδοξη δολοφόνος του YouTube

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Νασίμ Αγκντάμ εισέβαλε στο κεντρικά γραφεία του YouTube και άρχισε να πυροβολεί. Μισούσε το YouTube επειδή, όπως έλεγε, λογόκρινε τα περίεργα βίντεο που ανέβαζε.

Η εταιρεία είχε κόψει και τις διαφημίσεις από το κανάλι της, που είχε πάνω από 5 χιλιάδες συνδρομητές. Η Νασίμ Αγκντάμ, ιρανικής καταγωγής, δήλωσε ακτιβίστρια των δικαιωμάτων των ζώων και φυτοφάγος bodybuilder, ήταν πολύ ενεργή σε όλα τα social media. Κατηγορούσε όμως το YouTube ότι έκανε λογοκρισία σε αυτά που ανέβαζε και ότι εμπόδιζε όσους την ακολουθούσαν να βλέπουν αυτά που ποστάριζε.

Μισούσε το YouTube, είπε ο πατέρας της στην αστυνομία, καθώς είχε αντιληφθεί ότι κάτι δεν πάει καλά. Μάλιστα λίγο πριν από την επίθεση είχε μιλήσει στην αστυνομία και είχε προειδοποιήσει ότι πιθανώς η κόρη του κατευθύνεται προς τα γραφεία της εταιρείας. Ηταν όμως ήδη πολύ αργά. Δείτε το βίντεο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ You Tube
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ