Βίντεο: Εσπασαν... καρδιές στο «Αρτέμιο Φράνκι» στο πρώτο ματς μετά το θάνατο του Αστόρι - iefimerida.gr

Βίντεο: Εσπασαν... καρδιές στο «Αρτέμιο Φράνκι» στο πρώτο ματς μετά το θάνατο του Αστόρι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Λύγισαν» οι πάντες στην Φλωρεντία...

Μια εβδομάδα μετά τον θάνατο του Νταβίντε Αστόρι η Φιορεντίνα παρατάχθηκε στο «Αρτέμιο Φράνκι» για να αντιμετωπίσει την Μπενεβέντο στο πρώτο της παιχνίδι μετά το τραγικό συμβάν. Οι σκηνές που εκτυλίχθησαν ήταν άκρως συγκινητικές με τους οπαδούς και τους παίκτες να τιμούν την μνήμη του αρχηγού της ομάδας...

Παντού υπήρχε το όνομα του, ενώ έφτιαξαν και κορεό οπαδοί με το όνομα και το νούμερο του.

Και λίγη ώρα αργότερα, όταν ο Ούγκο άνοιξε το σκορ με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ στο 25’, η συγκίνηση κορυφώθηκε ξανά στη Φλωρεντία. Γιατί ο σκόρερ έσπευσε στον πάγκο της ομάδας, όπου πρώτα χαιρέτησε τη φανέλα του Αστόρι και έπειτα τη σήκωσε στον ουρανό. Από ‘κει και πέρα, το παιχνίδι ήταν σχεδόν διαδικαστικό, με τη Φιορεντίνα να κρατάει ως το τέλος το 1-0 απέναντι στην ουραγό της Serie A και να κλείνει νικηφόρα το πιο στενάχωρο απόγευμα της σύγχρονης ιστορίας της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ