Βίντεο: Ο Αντετοκούνμπο... πέταξε και τρέλανε όλο τον πλανήτη - iefimerida.gr

Βίντεο: Ο Αντετοκούνμπο... πέταξε και τρέλανε όλο τον πλανήτη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το κάρφωμα της χρονιάς στο NBA έκανε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με τους Μιλγουόκι Μπακς κόντρα στους Νιου Γιορκ Νικς.

Ο Έλληνας σταρ των Μιλγουόκι Μπακς είχε 23 πόντους, με 10/23 δίποντα και 3/6 βολές, 11 ριμπάουντ, 6 ασίστ και οδήγησε τους Μπακς στην άνετη εκτός έδρας νίκη επί των Νιου Γιορκ Νικς.

Ωστόσο, αυτό που όλοι θα θυμούνται είναι το κάρφωμα που έκανε ο «Greek Freak», πηδώντας πάνω από τον ανήμπορο να αντιδράσει Χάρνταγουεϊ και καρφώνοντας με δύναμη την μπάλα στο αντίπαλο καλάθι.

Προς το παρόν, μάλιστα, σάστισε και ο παίκτης που έκανε την πάσα στον Γιάννη, φοβούμενος, προφανώς, για τη σωματική ακεραιότητα του Χάρνταγουεϊ!

«Δεν τον είδα»

Ο άσος των Μιλγουόκι Μπακς είπε μετά το τέλος της αναμέτρησης για το κάρφωμα: «Ήξερα ότι ο Κρις (σ.σ.: Μίντλετον) θα μου κάνει τη λόμπα. Ήταν... κακή η πάσα του Κρις, αλλά κατάφερα να σηκωθώ και να πιάσω την μπάλα. Δεν είδα καν τον Τιμ Χάρνταγουεϊ (σ.σ.: τον πέρασε κυριολεκτικά από πάνω στο απίστευτο κάρφωμα), έτσι απλά σηκώθηκα για να πιάσω την μπάλα και να την καρφώσω στο καλάθι».

Μάλιστα, αναφερόμενος στο ότι πολύς κόσμος συγκρίνει ήδη το κάρφωμά του με αυτό του Βινς Κάρτερ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ, το 2000, όταν είχε περάσει πάνω από τον Φρεντερίκ Βάις, είπε: «Ξέρω ότι θα με ρωτήσει πολύς κόσμος για το τι έγινε και αν το δικό μου ή του Βινς είναι καλύτερο. Απλώς, το δικό μου κάρφωμα ήταν μία όμορφη φάση».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γιάννης Αντετοκούνμπο κάρφωμα nma
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ