Βίντεο-σοκ: «Τρελό» ΙΧ πετά στον αέρα γυναίκα σαν άψυχη κούκλα - iefimerida.gr

Βίντεο-σοκ: «Τρελό» ΙΧ πετά στον αέρα γυναίκα σαν άψυχη κούκλα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σαν από θαύμα σώθηκε μια γυναίκα στο Περού που έπεσε πάνω της ένα εκτός ελέγχου ΙΧ και την τίναξε σαν άψυχη κούκλα στον αέρα γύρω στις 7 το πρωί ανήμερα των Χριστουγέννων.

Η Σάντρα Λόπεζ Φούστερ επέστρεφε στο σπίτι της από τη δουλειά της όταν είδε το «τρελό» αυτοκίνητο να κατευθύνεται προς το μέρος της. Προσπάθησε να το αποφύγει, αλλά μάταια...

Το ΙΧ θέρισε δέντρα σε κεντρική διασταύρωση της πρωτεύουσας Λίμα και πέρασε στην απέναντι πλευρά του δρόμου χτυπώντας την γυναίκα, που κατέληξε στο νοσοκομείο με πολλαπλά τραύματα και σπασμένο γόνατο.

Η αστυνομία πέρασε από αλκοτέστ τον άνθρωπο που πίστεψε ότι βρισκόταν πίσω από το τιμόνι, αλλά βγήκε «καθαρός». Οι αστυνομικοί ερευνούν τις μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων ότι ένας άλλος άνδρας οδηγούσε το ΙΧ.

«Είδα το αυτοκίνητο να χάνει τον έλεγχο, να έρχεται από την απέναντι πλευρά του δρόμου και να πέφτει πάνω σε δύο δέντρα προτού με χτυπήσει», είπε η γυναίκα από το κρεβάτι του πόνου στο νοσοκομείο.

«Ένιωσα να πετώ στον αέρα και σωριάζομαι στο έδαφος.»

Η αστυνομία συνεχίζει την έρευνα για το παρ’ ολίγον μοιραίο ατύχημα, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει συλλάβει κανέναν ύποπτο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πεζή αυτοκίνητο σύγκρουση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ