Συγκλονιστικός απεγκλωβισμός από φλεγόμενο αυτοκίνητο - iefimerida.gr

Συγκλονιστικός απεγκλωβισμός από φλεγόμενο αυτοκίνητο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δύο άνδρες ήταν μέσα στο αυτοκίνητο, που φλεγόταν. Οι πόρτες είχαν κολλήσει, ο πυροσβεστήρας του αστυνομικού άδειασε, χωρίς αποτέλεσμα. Αρχίζει να χτυπά με το γκλομπ του το παράθυρο.

Είναι οι σκηνές από έναν συγκλονιστικό απεγκλωβισμό από φλεγόμενο αυτοκίνητο, στην Ατλάντα, που κατέγραψε η κάμερα που έφερε ο αστυνομικός.

«Για εμένα ήταν από τις πιο τραυματικές σκηνές που έχω βρεθεί», παραδέχθηκε ο Μπιλ Μπρουκς στο CNN, ένας από τους τρεις αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο.

Οταν τελικά κατάφεραν να ανοίξουν το αυτοκίνητο, διαπίστωσαν ότι τα πόδια των δύο επιβαινόντων ήταν παγιδευμένα κάτω από το ταμπλό και οι ένστολοι δεν είχαν τα απαραίτητα εργαλεία. «Νιώθαμε τις φλόγες στα χέρια μας προσπαθώντας να τους τραβήξουμε», είπε ο Μπρουκς. Επρεπε να περιμένουν τους πυροσβέστες που ήταν καθ' οδόν. Δεν το έκαναν όμως.

Συνέχιζαν να προσπαθούν, αλλά αφού χρησιμοποίησαν 5 πυροσβεστήρες, οι φλόγες έκαιγαν ακόμη. Είχαν απελπιστεί, όταν ξαφνικά ο ένας αστυνομικός θυμήθηκε ότι στο περιπολικό είχαν ένα παλιό μπιτόνι νερού. Χάρη σε αυτό, αλλά και την έγκαιρη άφιξη των πυροσβεστών, οι δύο άνδρες που ήταν στο αυτοκίνητο σώθηκαν τελικά, αν και απεγκλωβίστηκαν έπειτα από ώρες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ