Κεχαγιόγλου στο iefimerida.gr: Κινδυνεύει με 25 χρόνια φυλακή το 19χρονο μοντέλο - iefimerida.gr

Κεχαγιόγλου στο iefimerida.gr: Κινδυνεύει με 25 χρόνια φυλακή το 19χρονο μοντέλο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Η κοπέλα είναι θλιμμένη, ταραγμένη, φοβισμένη, αλλά και οργισμένη που έπεσε θύμα της αφέλειάς της».

Έτσι περιγράφει στο iefimerida.gr ο δικηγόρος του μοντέλου από τη Μυτιλήνη, που συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ να μεταφέρει κοκαΐνη, τις πρώτες αντιδράσεις της κοπέλας, που παραμένει κρατούμενη στις φυλακές.

Ο Σάκης Κεχαγιόγλου μιλά με μεγάλη δυσκολία και σπάνια με την πελάτισσά του. Ο κανονισμός της φυλακής δεν επιτρέπει παρά μια επικοινωνία τον μήνα, που δεν πρέπει μάλιστα να διαρκέσει πάνω απο 10 λεπτά. Δυο φορές έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να μιλήσει μαζί της. Η κοπέλα, λέει, επαναλαμβάνει σε όλους τους τόνους ότι είναι αθώα.

«Την πιστεύω», λέει ο Σάκης Κεχαγιόγλου. «Ποιος θα έπαιρνε το ρίσκο να μεταφέρει ναρκωτικά σε ένα σακίδιο, όταν πλέον σε όλα τα αεροδρόμια υπάρχουν όλα αυτά τα μηχανήματα ανίχνευσης;».

Ποιος της έδωσε το σακίδιο; Ενας Ρουμάνος με το όνομα «Πέτρος», λέει ο κ. Κεχαγιόγλου.

Μαζί της άλλωστε, μαζί με έναν ακόμα Ρουμάνο, ταξίδεψαν στην Αιθιοπία. Τους ήξερε από το παρελθόν, δεν τους ήξερε; Δεν είναι ακόμα σαφές. Σε αυτά πρέπει να απαντήσει. Και θα πρέπει να αποφασίσει αν θα δηλώσει αθώα ή ένοχη.

Αν δηλώσει αθώα, λέει ο κ. Κεχαγιόγλου, και αποδειχθεί η ενοχή της, η ποινή της θα είναι μεγαλύτερη. Κινδυνεύει με 25 χρόνια φυλακή. Αν δηλώσει ένοχη, η ποινή της θα πέσει στα 17-18 χρόνια. Εκείνη θα αποφασίσει...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ