«Ντου» Λαφαζάνη και «Δεν πληρώνω» στην ΓΣ των συμβολαιογράφων για τους πλειστηριασμούς - iefimerida.gr

«Ντου» Λαφαζάνη και «Δεν πληρώνω» στην ΓΣ των συμβολαιογράφων για τους πλειστηριασμούς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενταση επικράτησε έξω απο την αίθουσα όπου ήταν προγραμματισμένη η ΓΣ των συμβολαιογράφων.

Τα μέλη του κινήματος «Δεν Πληρώνω» με επικεφαλής τον Παναγιώτη Λαφαζάνη επιχείρησαν να μπουν στην αίθουσα και να αναβάλουν την ΓΣ.

Οι συμβολαιογράφοι έλαβαν την απόφαση για άρση της αποχής, ώστε να ξεκινήσουν ξανά οι πλειστηριασμοί την προσεχή Τετάρτη, όπως πιέζουν και οι θεσμοί.

«Δεν θα επιτρέψουμε τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς και την εξαθλίωση των συμπολιτών μας», τονίζουν σε ανακοίνωσή τους τα μέλη του κινήματος «Δεν πληρώνω» που προσπάθησαν να απωθήσουν τα ΜΑΤ και να μπουν στην αίθουσα ώστε να αναβληθεί η συνέλευση. Παρόντες έξω από τα γραφεία του συμβολαιογραφικού συλλόγου, στην οδό Γενναδίου, είναι επίσης τα μέλη της ενωτικής πρωτοβουλίας κατά των πλειστηριασμών.

Ιδιαίτερα σημαντική για τη διαχείριση των «κόκκινων» δανείων κρίνεται τόσο η έναρξη όσο και η κανονικοποίηση της διαδικασίας, καθώς θεωρείται ότι θα συμβάλει στην ανάδειξη των στρατηγικά κακοπληρωτών.

Δείτε την ένταση έξω από τη γενική συνέλευση των συμβολαιογράφων στο βίντεο του iefimerida.gr


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λαφαζάνης δεν πληρώνω ντου
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ