Ιταλία: Ξυλοδαρμός ρεπόρτερ και οπερατέρ της Rai από μαφιόζο - iefimerida.gr

Ιταλία: Ξυλοδαρμός ρεπόρτερ και οπερατέρ της Rai από μαφιόζο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σάλος στην Ιταλία με ξυλοδαρμό ρεπόρτερ και οπερατέρ της Rai.

H ιταλική δικαιοσύνη ξεκίνησε έρευνα σε βάρος του Ρομπέρτο Σπάντα για πρόκληση σωματικής βλάβης, καθώς χθες το απόγευμα τραυμάτισε με κουτουλιά και σιδερένιο δοκάρι δημοσιογράφο και οπερατέρ της ιταλικής δημόσιας τηλεόρασης Rai.

Ωστόσο οι κατηγορίες που ενδέχεται να απαγγελθούν τελικά μπορεί να είναι ακόμη βαρύτερες. Με την υπόθεση ασχολείται η Ιταλική Εισαγγελία κατά της Μαφίας. Υπενθυμίζεται ότι μέλη της οικογένειας Σπάντα φέρονται να συνδέονται με το οργανωμένο έγκλημα και στις τελευταίες διαμερισματικές εκλογές στην περιοχή Όστια της Ρώμης – σύμφωνα με τον Τύπο – η οικογένεια αυτή προσέφερε στήριξη στην ακροδεξιά οργάνωση Casa Pound.

O δεύτερος γύρος των τοπικών αυτών εκλογών θα διεξαχθεί σε δέκα ημέρες και πρόκειται να αναμετρηθούν οι υποψήφιοι πρόεδροι της κεντροδεξιάς και του Κινήματος Πέντε Αστέρων.

Η χθεσινή επίθεση κατά του δημοσιογράφου Ντανιέλε Πιερβιντσέντσι και του εικονολήπτη Εντοάρντο Ανσέλμι χαρακτηρίσθηκε «απαράδεκτη, πέραν των ορίων ανοχής» από την πρόεδρο της Rai Μόνικα Ματζιόνι και τον γενικό διευθυντή Μάριο Ορφέο. Η δήμαρχος της Ρώμης Βιρτζίνια Ράτζι, σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Il Fatto Quotidiano, τόνισε ότι είναι σε διαρκή επαφή με το ιταλικό υπουργείο Εσωτερικών και ότι πιθανότατα το ερχόμενο Σάββατο πρόκειται να οργανωθεί στην Όστια μαζική πορεία κατά του οργανωμένου εγκλήματος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ξυλοδαρμός RAI ρεπόρτερ οπερατέρ μαφία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ