Η φάση της χρονιάς στο παγκόσμιο βόλεϊ - iefimerida.gr

Η φάση της χρονιάς στο παγκόσμιο βόλεϊ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ονομάζεται Οτομ Φίνεϊ, είναι μαθήτρια του Λυκείου Ντέκατουρ στο Τέξας και πιθανότατα είναι πρωταγωνίστρια στην φάση της χρονιάς στο παγκόσμιο βόλεϊ.

Η άμυνα της και ο τρόπος που έβγαλε μια χαμένη μπαλιά κέρδισε τους πάντες, οι οποίοι έμειναν άφωνοι!

«Δεν έχουμε ξαναδεί κάτι τέτοιο! Είναι ιστορική αυτή η ενέργεια, είναι ένας μύθος», έγραψε χαρακτηριστικά το σάιτ του CBS Sports για αυτήν τη διαστημική απόκρουση της Φίνεϊ που ουσιαστικά οδήγησε την ομάδα της στη νίκη κόντρα στο Λύκειο του Κρουμ. Και το ESPN έγραψε: «Αυτή είναι ίσως η πιο τρελή, απίθανη, ακροβατική ενέργεια που έχει γίνει σε αγώνα βόλεϊ. Οι άνθρωποι υποτίθεται πως δεν μπορούν να κάνουν κάτι τέτοιο. Όμως η Φίνεϊ διέψευσε τη φυσική. Και όσο εντυπωσιακή είναι η απόκρουσή της άλλο τόσο εντυπωσιακή είναι και η συνέχεια της φάσης: σηκώνεται, τρέχει στο φιλέ και βγάζει άλλες δύο άμυνες».

To σχετικό βίντεο έχει ήδη γίνει viral και η Φίνεϊ δίνει τη μία συνέντευξη πίσω από την άλλη στα μεγάλα αμερικανικά τηλεοπτικά δίκτυα!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ βόλει φάση άμυνα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ