Κίνηση ανθρωπιάς από τον Στεφ Κάρι -Παρηγόρησε 9χρονο - iefimerida.gr

Κίνηση ανθρωπιάς από τον Στεφ Κάρι -Παρηγόρησε 9χρονο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το μεγαλείο του Στεφ Κάρι δεν περιορίζεται στο παρκέ, κάτι που απέδειξε με μία κίνηση ανθρωπιάς, πριν από την αναμέτρηση των Γουόριορς με τους Ντάλας Μάβερικς.

Ο σταρ του ΝΒΑ παρηγόρησε ένα 9χρονο αγόρι που πρόσφατα έχασε τον πατέρα του σε τροχαίο δυστύχημα. Θείος του παιδιού μάλιστα είναι ένας από τους παίκτες των Μάβερικς, ο Ντέβιν Χάρις.

Ο Κάρι αγκάλιασε το αγοράκι και του μιλούσε για κάποια λεπτά, ενώ εκείνο είχε σκυμμένο το κεφάλι του. «Προφανώς είναι δύσκολο να βρεις τις κατάλληλες λέξεις για μία τέτοια κατάσταση, είναι μεγάλο το πλήγμα για την οικογένεια», είπε αργότερα στους δημοσιογράφους ο μπασκετμπολίστας.

«Σε αυτή την ηλικία, δεν μπορώ ούτε να φανταστώ τι περνά. Το καλύτερο που μπορούσα να του πω ήταν να στραφεί στην οικογένειά του που θα του δώσει τη δύναμη να περάσει αυτή τη δύσκολη περίοδο», πρόσθεσε ο Κάρι, ο οποίος είχε μάθει ότι ο 9χρονος είναι φαν του λίγο πριν το παιχνίδι. «Εκανα ό,τι μπορούσα για να του φτιάξω τη διάθεση. Ηθελα να του δείξω απλά ότι πολλοί άνθρωποι τον σκέφτονται».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στεφ καρι NBA 9χρονος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ