Κίνα: Τεράστιος γερανός πέφτει πάνω σε αυτοκίνητο -Σώος ο οδηγός! - iefimerida.gr

Κίνα: Τεράστιος γερανός πέφτει πάνω σε αυτοκίνητο -Σώος ο οδηγός!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια απίστευτη σκηνή κατέγραψε κάμερα ασφαλείας στη νοτιοανατολική Κίνα όταν ένας πελώριος γερανός συνέθλιψε ένα αυτοκίνητο!

Ο 29χρονος ιδιοκτήτης οδηγούσε σ’ έναν πολυσύχναστο δρόμο στο Ζουχάι της επαρχίας Γκουανγκντόνγκ και κλάσματα του δευτερολέπτου αφότου σταμάτησε σ’ ένα φανάρι ο γερανός έπεσε με πάταγο πάνω στο λευκό του Audi μετατρέποντάς το σε μια άμορφη μάζα σιδερικών.

Σαν από θαύμα ο νεαρός βγήκε από την οροφή του αυτοκινήτου, ενώ ο οδηγός ενός διερχόμενου οχήματος έσπευσε να τον βοηθήσει. Στο νοσοκομείο διαπίστωσαν ότι είχε υποστεί μόλις ένα κάταγμα στον δεξιό του αστράγαλο.

Το περιστατικό συνέβη στις 08:15 π.μ. της 17ης Οκτωβρίου την ώρα που ο Λι (αγνώστων λοιπών στοιχείων) μετέβαινε στη δουλειά του.

«Δεν υπήρχε καμία ένδειξη και νομίζω ότι ήμουν σ’ ένα “τυφλό σημείο” όταν έπεσε ο γερανός. Το μυαλό μου θόλωσε. Έσφιγγα τα δόντια μου από τον πόνο όταν σύρθηκα έξω από το αυτοκίνητο.»

Τοπικά ΜΜΕ ανέφεραν ότι ο γερανός έχασε την ισορροπία του και ανετράπη με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στο όχημα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κίνα γερανός αυτοκίνητο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ