Κίνα: 2χρονος σώθηκε από θαύμα -Μόνος μέσα σε ΙΧ που έπεσε σε ποτάμι - iefimerida.gr

Κίνα: 2χρονος σώθηκε από θαύμα -Μόνος μέσα σε ΙΧ που έπεσε σε ποτάμι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ολη την τύχη με το μέρος του είχε ένα δίχρονο αγόρι, το οποίο σώθηκε σαν από θαύμα, παρότι ήταν μόνο μέσα σε φορτηγάκι το οποίο έπεσε σε ποτάμι, στην Κίνα.

Οι γονείς του αγοριού ξεφόρτωναν τα ψώνια από το όχημα, όταν αυτό άρχισε να τσουλάει. Πανικόβλητη η μητέρα του προσπάθησε να σταματήσει το αυτοκίνητο, αλλά μάταια, με αποτέλεσμα να κάνει «βουτιά» από ύψος 6 μ., καταλήγοντας σε ποτάμι.

Οταν βρήκαν το φορτηγάκι, ανάποδα μέσα στο νερό, οι γονείς δεν μπορούσαν να εντοπίσουν το αγοράκι. Ομως, ανακουφισμένοι ανακάλυψαν ότι το είχε διασώσει κάποιος λίγα μέτρα πιο κάτω, καθώς είχε παρασυρθεί από τα ρεύματα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η μητέρα είχε ακουμπήσει το παιδί στη θέση του οδηγού και εκείνο έβαλε κατά λάθος μπροστά το αυτοκίνητο, καθώς ο πατέρας του είχε αφήσει τα κλειδιά στη μίζα.

Πηγή: Daily Mail

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κίνα φορτηγάκι ποτάμι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ