H στιγμή που ο Ζιντάν ξέσπασε σε κλάματα μπροστά στην κάμερα - iefimerida.gr

H στιγμή που ο Ζιντάν ξέσπασε σε κλάματα μπροστά στην κάμερα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Aκόμη και οι μεγάλες προσωπικότητες λυγίζουν και μάλιστα δημόσια.

Χαρακτηριστική είναι η έντονη συναισθηματική φόρτιση είχε η συνέντευξη που παραχώρησε ο Ζινεντίν Ζιντάν στο γαλλικό τηλεοπτικό δίκτυο «Telefoot». Ο νυν προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης κλήθηκε να σχολιάσει, με «κρύο αίμα» πια, την τελευταία πράξη της ποδοσφαιρικής του καριέρας, που ήταν η αξέχαστη «κεφαλιά» στο στήθος του Ματεράτσι, στον τελικό του Μουντιάλ 2006 απέναντι στην Ιταλία.

«Δεν αισθάνομαι υπερήφανος για την πράξη αυτή. Νοιώθω άσχημα απέναντι σε όλους όσοι κάνουν το ποδόσφαιρο διαφορετικό, αλλά είναι μέρος της καριέρας μου, οφείλω να το αποδεχθώ αφού υπήρξαν και πράγματα που δεν ήταν ευχάριστα» είπε ο «Ζιζού» που ξεκίνησε την προπονητική του σταδιοδρομία με εντυπωσιακές επιτυχίες και επτά τρόπαια μέσα σε 18 μήνες!

Όμως, η στιγμή που ο αξεπέραστος Γάλλος λύγισε μπροστά στην κάμερα, ήταν όταν άκουσε ηχητικό απόσπασμα από τα λόγια του πατέρα του, Σμαϊλ: «Δεν ντρέπομαι καθόλου να τού λέω ότι τον αγαπώ. Κι αυτόν και τα εγγόνια μου. Όταν τους τηλεφωνώ, τούς το λέω συνέχεια. Και πριν, και μετά και για πάντα...».

Ο Ζιντάν δάκρυσε σαν θυμήθηκε τα παιδιά του χρόνια, τους γονείς Σμαϊλ και Μαλίκα, που έφυγαν από την Αλγερία το 1953 και εγκαταστάθηκαν στη Γαλλία. Έντιμοι άνθρωποι που δούλευαν σκληρά ώστε ο «Ζιζού» και τα αδέλφια του να μην στερηθούν τίποτα, έστω κι αν ζούσαν ως παιδιά στην Καστεγιάν, μια από τις πιο κακόφημες περιοχές της Μασσαλίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ζινεντίν Ζιντάν κλάματα κάμερα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ