Τέξας: Αλιγάτορες κολυμπούν σε αυλή σπιτιού - iefimerida.gr

Τέξας: Αλιγάτορες κολυμπούν σε αυλή σπιτιού

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε αυλή σπιτιού στην πόλη Μιζούρι Σίτι -νοτιοδυτικά του Χιούστον στο Τέξας- κολυμπούσαν δύο αλιγάτορες, που φαίνεται ότι προσπάθησαν να ξεφύγουν από τις πλημμύρες που προκάλεσε ο τυφώνας Χάρβεϊ.

Σε βίντεο που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η Αρλίν Γκονζάλες Κελτς ένας αλιγάτορας φαίνεται να κολυμπά κοντά σε γειτονικό σπίτι ενώ ένας δεύτερος πλησίαζε απειλητικά την αυλή του σπιτιού της.

Σύμφωνα με τους υπευθύνους, οι βροχοπτώσεις που θα σημειωθούν μέσα στην εβδομάδα στην περιοχή θα είναι αντίστοιχες με αυτές που καταγράφονται στο Τέξας μέσα σε έναν χρόνο.

Οι αρμόδιες υπηρεσίες αναφέρουν ότι μέσα στο τελευταίο 48χωρο έχουν πέσει 75 εκατοστά βροχής, που έχουν μετατρέψει τους δρόμους σε χειμαρρώδη ποτάμια και θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια των πολιτών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αλιγάτορες Τέξας αυλή σπίτι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ