Σκληρές εικόνες: Επίθεση αρκούδας σε άνδρα -Τον έσυρε στο κλουβί της - iefimerida.gr

Σκληρές εικόνες: Επίθεση αρκούδας σε άνδρα -Τον έσυρε στο κλουβί της

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη φρικτή στιγμή, που μία αρκούδα επιτέθηκε άγρια σε τουρίστα που την πείραζε, κατέγραψε βίντεο.

Ο 36χρονος Ναιπούμ Πομρατέε είχε κρεμάσει μπολ με ρύζι, με σχοινί, στον χώρο που φυλάσσεται η αρκούδα, σε ναό στην Ταϊλάνδη.

Ομως, εξαγρίωσε την αρκούδα, η οποία σηκώθηκε όρθια, τον άρπαξε και τον τράβηξε μέσα στον χώρο της. Στο βίντεο, η αρκούδα τραυματίζει τον άνδρα, δαγκώνοντας διάφορα σημεία του σώματός του, ενώ οι φίλοι του μάταια προσπαθούσαν να απομακρύνουν το ζώο από τον 36χρονο, χρησιμοποιώντας ένα σίδερο, φωνάζοντας και ρίχνοντας νερό.

Κάποια στιγμή, η αρκούδα τον έσυρε στο κλουβί της. Ενας άνδρας, περιγράφει η Daily Mail, βρήκε το κουράγιο να ακολουθήσει την αρκούδα και να καταφέρει μαζί με άλλους να απομακρύνουν τον 36χρονο.

Ο Πομρατέε τραυματίστηκε σοβαρά, αλλά μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο και ήταν τυχερός που διέφυγε τον κίνδυνο, σύμφωνα με τους διασώστες που έσπευσαν στο σημείο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αρκούδα Ταϊλάνδη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ