Wimbledon: Η Βένους Γουίλιαμς έφυγε κλαίγοντας από τη συνέντευξη Τύπου - iefimerida.gr

Wimbledon: Η Βένους Γουίλιαμς έφυγε κλαίγοντας από τη συνέντευξη Τύπου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Βένους Γουίλιαμς δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, όταν ρωτήθηκε για το τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη πρόσφατα, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας 78χρονος.

Η Αμερικανίδα τενίστρια ρωτήθηκε για το θέμα στη συνέντευξη Τύπου έπειτα από τη νίκη της στον πρώτο γύρο του Wimbledon. Δεν μπόρεσε να απαντήσει όμως, καθώς παρά την προσπάθειά της να συγκρατηθεί, η συγκίνηση την κατέβαλε και έφυγε κλαίγοντας.

Η ίδια αποκάλυψε το θέμα με ανάρτησή της στο Facebook την Παρασκευή. Το τροχαίο έγινε στη Φλόριντα στα μέσα Ιουνίου και τραυματίστηκε ο συνοδηγός του άλλου οχήματος. Ο 78χρονος εξέπνευσε στα τέλη Ιουνίου.

Δημοσιογράφος ρώτησε τη Γουίλιαμς αν θα ήθελε να πει κάτι για το θέμα. «Είμαι συντετριμμένη. Δεν μπορώ να περιγράψω πόσο...», άρχισε να λέει, αλλά δεν μπόρεσε να συνεχίσει, καθώς βούρκωσε. Ο συντονιστής της συνέντευξης Τύπου παρενέβη ζητώντας να μην γίνουν άλλες ερωτήσεις για το θέμα, αλλά η τενίστρια ξέσπασε σε κλάματα και αποχώρησε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ wimbledon Βένους Γουίλιαμς τροχαίο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ