Ολλανδία: Ballboy κινδύνευσε από κροτίδες -Εφυγε κλαίγοντας από το γήπεδο - iefimerida.gr

Ολλανδία: Ballboy κινδύνευσε από κροτίδες -Εφυγε κλαίγοντας από το γήπεδο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τρομακτικές στιγμές έζησε ένα αγόρι σε ποδοσφαιρική αναμέτρηση στην Ολλανδία, εξαιτίας της συμπεριφοράς των οπαδών.

Το αγόρι ήταν ballboy στον αγώνα μεταξύ FC Den Bosch και FC Dordrecht, για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας. Κάποια στιγμή, οι οπαδοί των γηπεδούχων άναψαν καπνογόνα και άρχισαν να ρίχνουν κροτίδες στον αγωνιστικό χώρο, κοντά στο σημείο που βρισκόταν το αγόρι.

Αμέσως ο διαιτητής διέκοψε την αναμέτρηση, ενώ ο 13χρονος Γενς εμφανώς τρομαγμένος έφυγε από τον αγωνιστικό χώρο με έναν παίκτη να τον συνοδεύει, ενώ σκούπιζε τα δάκρυα από το πρόσωπό του.

Το περιστατικό συζητήθηκε ιδιαίτερα στην Ολλανδία και η γηπεδούχος ομάδα υποσχέθηκε να αποζημιώσει με ένα δώρο το νεαρό αγόρι. «Τρόμαξε πάρα πολύ και είχε μία ενόχληση στο αυτί του», ανέφερε η ανακοίνωση της FC Den Bosch, σημειώνοντας ότι ο γιατρός της εξέτασε τον Γενς, ο οποίος είδε την υπόλοιπη αναμέτρηση μαζί με τους γονείς του, στην κερκίδα των χορηγών.

«Θα τον επισκεφθούμε στο σπίτι του και θα του δώσουμε ένα δώρο από τον σύλλογο», υποσχέθηκε ακόμη η ομάδα, σύμφωνα με το Eurosport.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολλανδία ballboy κροτίδες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ