Απίστευτη αντίδραση δημοσιογράφου όταν «ξεχάστηκε» στο δελτίο ειδήσεων - iefimerida.gr

Απίστευτη αντίδραση δημοσιογράφου όταν «ξεχάστηκε» στο δελτίο ειδήσεων

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η στιγμή που η Νατάσα Εξελμπι... υπνωτίστηκε από το στιλό της, την ώρα του δελτίου ειδήσεων, έγινε viral, κυρίως χάρη στην απίστευτη αντίδρασή της όταν αντιλήφθηκε ότι η κάμερα είχε «γυρίσει» σε εκείνη.

Κατά τη διάρκεια του δελτίου του ABC της Αυστραλίας, η Εξελμπι για κάποιον ανεξήγητο λόγο κοιτούσαν σαν υπνωτισμένη το στιλό της, ενώ είχε τελειώσει το βίντεο που προβαλλόταν. Οταν το κατάλαβε, τινάχθηκε, έμεινε με ανοιχτό το στόμα... και συνέχισε τη δουλειά της.

Το βίντεο έγινε viral, με πολλούς χρήστες των social media να κάνουν επίθεση στο ABC, καθώς υπήρχε η φημολογία ότι η Εξελμπι απολύθηκε. Κάτι το οποίο διέψευσε το τηλεοπτικό δίκτυο.

Πάντως και πολλοί δημοσιογράφοι έσπευσαν να την υπερασπιστούν, δημοσιεύοντας βίντεο από τις γκάφες που έχουν υποπέσει κατά καιρούς, στον «αέρα».

«Σας ευχαριστώ όλους για τη στήριξή σας. Οχι η καλύτερη στιγμή μου. Εγώ και το μαγευτικό στιλό μας σας χαιρετούμε», έγραψε στο Twitter η Εξελμπι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νατάσα Εξελμπι δελτίο ειδήσεων
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ