Αστυνομικοί έβγαλαν σέρνοντας επιβάτη αεροπλάνου - iefimerida.gr

Αστυνομικοί έβγαλαν σέρνοντας επιβάτη αεροπλάνου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αίσθηση έχει προκαλέσει το βίντεο από τη στιγμή που αστυνομικοί έβγαλαν σέρνοντας έναν επιβάτη πτήσης της United Airlines, στην οποία είχαν πωληθεί υπεράριθμα εισιτήρια.

Στο βίντεο που κατέγραψαν άλλοι επιβάτες, οι αστυνομικοί τράβηξαν δια της βίας τον άνδρα από τη θέση του και τον έσυραν στον διάδρομο. Ο άνδρας, που ισχυρίστηκε ότι ήταν γιατρός και έπρεπε να δει τους ασθενείς τους το επόμενο πρωί, ήταν ένας από τους τέσσερις που επέλεξε τυχαία η εταιρεία για να βγουν από την πτήση από το Σικάγο προς το Λούισβιλ.

Οταν η United Airlines απέτυχε να... συγκινήσει τους επιβάτες, προσφέροντας 800 δολάρια και διαμονή σε ξενοδοχείο για όποιους έβγαιναν εθελοντικά από την πτήση στις οποίες είχαν γίνει διπλοκρατήσεις, διάλεξε τυχαία τέσσερις επιβάτες. Ενα ζευγάρι αποβιβάστηκε ήσυχα από το αεροσκάφος, αλλά ο Ασιάτης που ταξίδευε με τη σύζυγό του αρνήθηκε.

Ετσι, κλήθηκε η αστυνομία του αεροδρομίου για να τον απομακρύνει δια της βίας. Οι άλλοι επιβάτες σοκαρισμένοι έλεγαν «θεέ μου, τι κάνετε;» και «αυτό είναι λάθος», όσο τον έσερναν προς την έξοδο.

Η εταιρεία απάντησε, πριν από λίγο με ανάρτησή της στο twitter, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι λυπάται για το συμβάν και επιχειρεί να επικοινωνήσει η ίδια με τον επιβάτη, προκειμένου να διευθετηθεί το ζήτημα.

United CEO response to United Express Flight 3411. pic.twitter.com/rF5gNIvVd0

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ United Airlines επιβάτης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ