Με ελιγμούς F16 και γιγάντια σημαία σε γερανό η γιορτή του Αγίου Μηνά στο Ηράκλειο - iefimerida.gr

Με ελιγμούς F16 και γιγάντια σημαία σε γερανό η γιορτή του Αγίου Μηνά στο Ηράκλειο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με ελιγμούς που κόβουν την ανάσα, το F16 Block 52+ από την 115 Πτέρυγα Μάχης εντυπωσίασε μικρούς κ μεγάλους, που βρέθηκαν το μεσημέρι στον Καράβολα.

Σε μία επίδειξη, που έγινε στα πλαίσια του εορτασμού του Αγίου Μηνά, του πολιούχου του Ηρακλείου, η ομάδα αεροπορικών επιδείξεων «ΖΕΥΣ», με αεροσκάφος F16 Block 52+ και χειριστή τον ιπτάμενο επισμηναγό, Λουκά Θεοχαρόπουλο, εντυπωσίασε κ συγκίνησε με τους επικίνδυνους ελιγμούς των χειριστών αεροσκαφων της Π.Α

Τα βλέμματα όλων στραμμένα ψηλά στον ουρανό.. τα κινητά να απαθανατίσουν το μαχητικό αεροσκάφος, κ η γαλανόλευκη σημαία διαστάσεων 745τμ και βάρους 200 κιλών να συναντάει το F16. ένα θεαμα που περίμεναν οι Ηρακλειώτες πως κ πως για να το παρακολουθ’ήσουν..

Στον Καράβολα βρέθηκαν κ οι γονείς ενός από τους χειριστές των F16 κ μέλος της ομάδας αεροπορικών επιδείξεων «ΖΕΥΣ. Του Μανόλη Γαρεφαλάκη.. Με την συγκίνηση έκδηλη στα πρόσωπα τους παρακολουθούσαν τους ριψοκίνδυνους ελιγμούς του μαχητικού αεροσκάφους.

Πηγή: flashnews

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Άγιος Μηνάς Ηράκλειο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ