Απίστευτο αυτογκόλ στο Γάζι Κρήτης - iefimerida.gr

Απίστευτο αυτογκόλ στο Γάζι Κρήτης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έχουμε δει αυτογκόλ και αυτογκόλ τόσα χρόνια, όμως αυτό που έγινε στο Γάζι και το γήπεδο του Αλμυρού, στο παιχνίδι ανάμεσα στον Ελλάνιο Δαίδαλο και τον Α.Ο.Τυμπακίου για το Κύπελλο ΕΠΣΗ δεν έχει προηγούμενο.

Στο 68ο λεπτό της αναμέτρησης κι ενώ οι δύο ομάδες βρίσκονται στο 0-0, ο Νιολάκης, ποδοσφαιριστής των φιλοξενούμενων, προλαβαίνει τον Μήτρου από πλάγια αριστερή θέση και περνάει την μπάλα από πάνω του. Ο ερχόμενος Θεοδωράκης με φοβερή αυτοθυσία και υπερπροσπάθεια καταφέρνει με ψαλιδάκι να διώξει ψηλά την μπάλα πάνω στη γραμμή.

Αυτό όμως που έγινε στη συνέχεια δεν μπορεί εύκολα να περιγραφεί με λόγια. Ο Ξενικάκης έχει στο μυαλό του να διώξει ακόμα πιο μακριά με κεφαλιά. Η μπάλα παίρνει παράξενη τροχιά, χτυπάει στο πίσω μέρος του κεφαλιού του ποδοσφαιριστή του Ελλάνιου Δαίδαλου και καταλήγει στα δίχτυα της ομάδας του, προκαλώντας αρκετά χιουμοριστικά σχόλια.

Αν μη τι άλλο, ένα χιουμοριστικό στιγμιότυπο από το παιχνίδι στο Γάζι, με τον ΑΟΤ να ανοίγει με αυτόν τον τρόπο το σκορ.

Πηγή: grandsport

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γάζι Κρήτη αυτογκόλ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ