Ο Τραμπ βρήκε μπόμπιρα που του έμοιαζε και τον ανέβασε στη σκηνή - iefimerida.gr

Ο Τραμπ βρήκε μπόμπιρα που του έμοιαζε και τον ανέβασε στη σκηνή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα από τα άπειρα θέματα που έχουν συζητηθεί κατά την προεκλογική εκστρατεία του Ντόναλντ Τραμπ είναι και η σχέση του με τα παιδιά.

Τον Ιούλιο, είχε πάρει αγκαλιά ένα μωρό, μετά από ομιλία του, αλλά εκείνο άρχισε να κλαίει. Λίγες ημέρες αργότερα, σε συγκέντρωση, το κλάμα άλλου μωρού τον έκανε να ζητήσει από τη μητέρα του να φύγει.

Αυτή τη φορά, ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος ανέβασε στη σκηνή έναν μπόμπιρα, σε προεκλογική συγκέντρωση στην Πενσιλβάνια, επειδή θεώρησε ότι του έμοιασε, κυρίως εξαιτίας του... ανέμελου χτενίσματος του μικρού.

Μάλιστα, όταν ρώτησε το αγοράκι «Θες να επιστρέψεις στους γονείς σου ή να μείνεις με τον Ντόναλντ Τραμπ;», εκείνο απάντησε «Τραμπ», με τον κόσμο να χειροκροτά. Βέβαια, όπως είχε φανεί από δύο ερωτήσεις που του είχε κάνει νωρίτερα, ο μικρός απλά επαναλάμβανε την τελευταία λέξη που άκουγε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ντόναλντ Τραμπ Πενσιλβάνια παιδί
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ