Εξάχρονη προσπάθησε να σταματήσει ληστή με τσεκούρι - iefimerida.gr

Εξάχρονη προσπάθησε να σταματήσει ληστή με τσεκούρι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον θαυμασμό του κόσμου κέρδισε ένα κοριτσάκι έξι ετών, όταν προσπάθησε να σταματήσει ληστή με τσεκούρι, που εισέβαλε στο κατάστημα της οικογένειάς της.

Η Σάρα Πατέλ, όπως δείχνει το υλικό από τις κάμερες του καταστήματος ηλεκτρικών ειδών στο Οκλαντ, προσπάθησε να υπερασπιστεί έναν υπάλληλο, όταν έξι οπλισμένοι άνδρες εισέβαλλαν σε αυτό.

Εχοντας καλυμμένα τα πρόσωπά τους, οι δράστες κλωτσούσαν και χτυπούσαν με μπουνιές τους υπαλλήλους, ενώ κρατούσαν τσεκούρια και λοστούς.

Στο βίντεο, η μικρή Σάρα φαίνεται να τρέχει προς το μέρος ενός εκ των δραστών, ο οποίος στέκεται πάνω από έναν υπάλληλο κρατώντας τσεκούρι και προσπαθεί να τον σταματήσει.

Η εξάχρονη είπε στην New Zealand Herald ότι προσπαθούσε να σώσει τον υπάλληλο και ότι δεν την είχε τρομάξει ο «κακός άνθρωπος». Οταν είδε το τσεκούρι, η μικρή έφυγε τρέχοντας, ενώ αμέσως μετά απομακρύνεται από το χώρο με τον παππού της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Όκλαντ τσεκούρι εξάχρονη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ