Βίντεο-σοκ: Αστυνομικοί στις ΗΠΑ πυροβόλησαν μαύρο συνοδό αυτιστικού αγοριού - iefimerida.gr

Βίντεο-σοκ: Αστυνομικοί στις ΗΠΑ πυροβόλησαν μαύρο συνοδό αυτιστικού αγοριού

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σάλος στις ΗΠΑ με άοπλο έγχρωμο άνδρα στην Φλόριντα της Αμερικής που πυροβολήθηκε.

Στο βίντεο εμφανίζεται ο άοπλος να πυροβολείται από αστυνομικό καθώς στέκεται στον δρόμο με τα χέρια ψηλά, δίπλα σε έναν αυτιστικό ασθενή, τον οποίο προσπαθούσε να βοηθήσει.

Ο θεραπευτής Charles Kindey, νοσηλεύτηκε καθώς δέχτηκε τρεις σφαίρες στο πόδι από αστυνομικό του Miami κατά την διάρκεια ενός επεισοδίου την Δευτέρα. Το επεισόδιο έλαβε χώρα σε μια περίοδο ρατσιστικής έξαρσης στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ο Kinsey είπε στο WSVN-TV στο Miami πως προσπαθούσε να ηρεμήσει έναν αυτιστικό ασθενή, που μόλις το είχε σκάσει από ένα ίδρυμα. Ο Kinsey βρήκε τον ασθενή καθισμένο στον δρόμο, να παίζει με ένα παιχνίδι φορτηγάκι.

Το βίντεο που συνοδεύει την είδηση, δείχνει έναν μαύρο άνδρα να στέκεται με την πλάτη στον τοίχο και τα χέρια ψηλά, πλάι σε έναν άνδρα που κρατά κάποιο αντικείμενο.

"Έχει μόνο ένα φορτηγό. Ένα παιχνίδι φορτηγό. Είμαι θεραπευτής σε αυτό το ίδρυμα", ακούγεται να λέει ο άνδρας καθώς τον σημαδεύουν οι αστυνομικοί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αγόρι αυτιστικό μαύρος αστυνομία ΗΠΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ