Ο Σπανούλης κέρδισε στο...σκοτάδι τον Παπαλουκά στα τρίποντα στην Σύρο - iefimerida.gr

Ο Σπανούλης κέρδισε στο...σκοτάδι τον Παπαλουκά στα τρίποντα στην Σύρο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το βράδυ του Σαββάτου εκτυλίχθηκε ένα μοναδικό σκηνικό στην Κεντρική Πλατεία της Σύρου.

Ο Βασίλης Σπανούλης, μαζί με τους φίλους του – με τους οποίους τους δένουν και συγγενικοί δεσμοί πλέον – Ζήση και Παπαλουκά επέστρεφαν μετά το φαγητό και τη βόλτα, προς τα αυτοκίνητά τους, για να γυρίσουν στο ξενοδοχείο.

Ο δρόμος τους έβγαλε στην Πλατεία του Νησιού, εκεί που ήταν στημένα τα γήπεδα για το AegeanBall Festival. Κουβέντα στη κουβέντα, Παπαλουκάς και Σπανούλης έβαλαν στοίχημα! Ποιος θα βάλει τα περισσότερα τρίποντα!

Ο Νίκος Ζήσης παρακολουθούσε από κοντά τον όλο χαβαλέ που γινόταν και εκεί συνάντησαν και τον Γιώργο Πρίντεζη, που επίσης έκανε σουτάκια. Για τι ώρα μιλάμε; Περασμένες 02:00 μετά τα μεσάνυχτα!

Το στοίχημα μπήκε στα 5 σουτ. Ο Παπαλουκάς έβαλε 4/5. Ο Σπανούλης πήρε την μπάλα, προκάλεσε τον φίλο του με την ατάκα, “το τυράκι δεν το είδες ε;” και ξεκίνησε την… δουλειά.

1,2,3,4,5. Όλα μέσα! Ήταν ο νικητής! Δικαίως, πήρε το μπράβο της γυναίκα του Ολυμπίας και το βράδυ της Κυριακής περίμενε μαζί με όλη την παρέα τον Παπαλουκά για το γεύμα. Και ο Παπαλουκάς... πλήρωσε.

Πηγή: eurohoops

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σπανούλης Παπαλουκάς Σύρος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ