Τραγουδιστής κλωτσά θαυμάστρια πάνω στη σκηνή - iefimerida.gr

Τραγουδιστής κλωτσά θαυμάστρια πάνω στη σκηνή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ανόητη συμπεριφορά και κίνηση του frontman του πανκ συγκροτήματος «The Story So Far» στο Mod Club στο Τορόντο το βράδυ της Κυριακής σε θαυμάστριά του με κλωτσιά έχει δημιουργήσει σάλο.

Ο τραγουδιστής Parker Cannon μπροστά σε όλους κλώτσησε θαυμάστριά του και την πέταξε από τη σκηνή στο κοινό όταν ανέβηκε για μια selfie μαζί του.

Ο μάνατζερ του Mod Club Jorge Dias περιέγραψε αυτό που έκανε ως πολύ δειλή πράξη. «Εκφράζουμε τον αποτροπιασμό μας για τις ενέργειες του τραγουδιστή και δεν ανεχόμαστε τέτοιες πράξεις από κανέναν. Δεν υπάρχει αναφορά για τραυματισμό της κοπέλας αλλά το Mod Club δεν θα επιτρέψει ποτέ ξανά εμφάνιση της μπάντας στον χώρο μας. Ποτέ δεν είχα φανταστεί ότι θα έβλεπα κάτι τέτοιο μετά από 14 χρόνια στον χώρο. Ήταν μια πολύ δειλή πράξη».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τραγουδιστής κλωτσιά θαυμάστρια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ