Μία τίγρη το... έσκασε και έκανε βόλτες σε λεωφόρο στη Ντόχα - iefimerida.gr

Μία τίγρη το... έσκασε και έκανε βόλτες σε λεωφόρο στη Ντόχα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πώς μπορεί να περάσει η ώρα για κάποιον που έχει εγκλωβιστεί στην κυκλοφοριακή συμφόρηση; Βιντεοσκοπώντας ίσως μία τίγρη που κόβει βόλτες ανάμεσα στα αυτοκίνητα. Τουλάχιστον στη Ντόχα.

Πολλοί οδηγοί ένιωσαν το αίμα τους να παγώνει, όταν είδαν ξαφνικά την Τρίτη μία τίγρη να περιφέρεται σε λεωφόρο στη Ντόχα.

Παρά τον φόβο τους, αρκετοί σήκωσαν το κινητό τηλέφωνο και «τράβηξαν» βίντεο και φωτογραφίες από αυτή την απρόσμενη «συνάντηση».

Λίγα λεπτά αργότερα, το ζώο ήταν δεμένο με αλυσίδα, την οποία κρατούσε ένας άνδρας, όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν στο Twitter.

Το υπουργείο Εσωτερικών του Κατάρ, έγραψε σε tweet του ότι διερευνά την πληροφορία για την τίγρη που έκανε.. βόλτες στην πόλη, ενώ αργότερα καθησύχασε τον κόσμο ότι όλα ήταν υπό έλεγχο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τίγρη Ντόχα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ