Οι ειδήσεις από το 1895 έως σήμερα - iefimerida.gr

Οι ειδήσεις από το 1895 έως σήμερα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

To Associated Press, το πρώτο διεθνές ειδησεογραφικό πρακτορείο που δημιουργήθηκε στον κόσμο, μοιράζεται το αρχείο του από το 1895 έως σήμερα.

Από την καθέλκυση του Τιτανικού μέχρι το «Happy Birthday» της Μέριλιν Μονρό στον Τζον Κένεντι, από τη σύλληψη του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ κατά τη διάρκεια διαδήλωσης στη Σέλμα της Αλαμπάμα το 1965 μέχρι την αποφυλάκιση του Νέλσον Μαντέλα το 1990 και από τον δεύτερο γάμο του Ρίτσαρντ Μπαρτον με την Ελίζαμπεθ Τέιλορ μέχρι τη γέννηση της πριγκίπισσας Σάρλοτ στην Αγγλία.

Το AP αποφάσισε να αναρτήσει στο YouTube ένα μεγάλο τμήμα του ιστορικού αρχείου του, δίνοντας ελεύθερη πρόσβαση στο κοινό. Περισσότερα από 550.000 βίντεο, με διάρκεια που ξεπερνούν τις 17.000 ώρες οπτικοακουστικού υλικού βρίσκονται πλέον διαθέσιμα στο επίσημο κανάλι του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Associated Press αρχείο ειδήσεις
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ