Διαδηλωτής τρολάρει πορεία της Κου Κλουξ Κλαν παίζοντας το τρομπόνι του - iefimerida.gr

Διαδηλωτής τρολάρει πορεία της Κου Κλουξ Κλαν παίζοντας το τρομπόνι του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια διαμαρτυρία μέσα στη διαμαρτυρία κατάφερε να κάνει ο Ματ Μπακ ο οποίος έγινε σύμβολο ευρηματικότητας, καθώς με τον ευφάνταστο τρόπο του τρόλαρε μία ραστιστική πορεία στη Νότια Καρολίνα.

Συγκεκριμένα, το απόγευμα του Σαββάτου, ο Μπακ μπλέχτηκε με τα μέλη της Συνομόσπονδη Σημαίας (Confederate flag), ήτοι τη σημαία των Νοτίων, οι οποίοι κατευθύνονταν για να συμμετάσχουν σε πορεία μαζί με μέλη της ρατσιστικής οργάνωσης Κου Κλουξ Κλαν.

Ο Μπακ πήρε το τρομπόνι του και σε όλη τη διάρκεια της πορείας φρόντισε να σπάσει με αυτό τον τρόπο τους ακροδεξιούς διαδηλωτές.

Σύμφωνα με το «The Daily Beast», ο Μπακ είναι φοιτητής μουσικής στο Πανεπιστήμιο της Νότιας Καρολίνας και όπως δήλωσε: «Δεν ήξερα πώς αλλιώς να δείξω την αντίθεσή μου, έτσι αυτός ήταν ο τρόπος μου να το κάνω».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ