Ελικόπτερο σπάει σε κομμάτια και πέφτει σε παμπ - iefimerida.gr

Ελικόπτερο σπάει σε κομμάτια και πέφτει σε παμπ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σκηνές απείρου κάλους εκτυλίχθηκαν στο Abbeyshrule, μία κωμόπολη 110 χιλιόμετρα δυτικού του Δουβλίνου, το βράδυ της περασμένης Πέμπτης.

Βίντεο που τραβήχτηκε από κάμερα ασφαλείας δείχνει ένα ελικόπτερο να κάνει ελιγμούς, προσπαθώντας να προσγειωθεί μεταξύ δύο πασσάλων, αλλά τελικά ο πιλότος εγκαταλείπει την πρώτη του προσπάθεια να αγγίξει το έδαφος και ξαναπαίρνει ύψος για να προσπαθήσει λίγο αργότερα.

Ομως, οι ελιγμοί του ανάμεσα στα δέντρα σε συνδυασμό με τον πολύ δυνατό αέρα που έπνεε στην περιοχή, κάνουν τελικά την προσγείωση αν μη τι άλλο επεισοδιακή. Λίγο πριν τελικά αγγίξει το έδαφος, η ουρά ξεκολλάει βίαια και καρφώνεται μέσα στην τοπική παμπ, ανοίγοντας μια τρύπα 3 μέτρων στον τοίχο της επιχείρησης, ενώ την ίδια ώρα πετάγονταν παντού κομμάτια του ελικοπτέρου.

Ως εκ θαύματος οι δύο χειριστές δεν έπαθαν τίποτα, αλλά ένας 60χρονος πιλότος οδηγήθηκε στην αστυνομία για το περιστατικό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ιρλανδία παμπ ελικόπτερο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ