Πολωνή fashion blogger πήγε στη Ζάκυνθο και τη διαφημίζει στο Youtube - iefimerida.gr

Πολωνή fashion blogger πήγε στη Ζάκυνθο και τη διαφημίζει στο Youtube

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Martyna Lupa είναι fashion blogger από την Πολωνία και φέτος το καλοκαίρι επέλεξε τη χώρα μας για τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Η Lupa επισκέφθηκε τη Ζάκυνθο μαζί με τον σύντροφό κι εκτός από το post της που αφιερώνει στο blog της για το νησί του Ιουνίου, έφτιαξε κι ένα βίντεο από τα μέρη που επισκέφθηκε.

Στην περιγραφή του βίντεο γράφει στα πολωνικά πως «αυτό το καλοκαίρι είχα τη χαρά να επισκεφθώ το ελληνικό νησί της Ζακύνθου» και πως μαγνητοσκόπησε μέρος των διακοπών της. Στο βίντεο που ανέβασε «μπορείτε να θαυμάσετε την όμορφη θέα» που είχα, ενώ αναφέρει πως έκανε θαλάσσιο ποδήλατο, ενώ κατάφερε να δει από κοντά και μια χελώνα καρέτα-καρέτα.

Επίσης στο blog της, οι αναρτήσεις της για την Ελλάδα είναι γραμμένες σε δύο γλώσσες, και στα πολωνικά και στα αγγλικά, κάνοντας λόγο για «φυσική ομορφιά που δεν έχετε δει ποτέ στη ζωή σας» με τιρκουάζ νερά, κατάλευκα σπίτια και τεράστιες χελώνες. «Εμεινα γοητευμένη από το μέρος (σ.σ. τη Ζάκυνθο) και όταν έκανα θαλάσσιο ποδήλατο, κατάφερα να δω και μια χελώνα καρέτα-καρέτα» γράφει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ