Διασυρμός στα ξένα δίκτυα: Συνταξιούχοι πιάνονται στα χέρια για μια θέση στην ουρά - iefimerida.gr

Διασυρμός στα ξένα δίκτυα: Συνταξιούχοι πιάνονται στα χέρια για μια θέση στην ουρά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Σπρωξίματα, αρπάγματα και άλλοι μικρότερης έκτασης καβγάδες ξέσπασαν σε ουρά όπου συνταξιούχοι περίμεναν έξω από υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στην Αθήνα, το πρωί της Τετάρτης, μία ήμερα μετά τη στάση πληρωμών της χώρας προς το ΔΝΤ».

Αυτή είναι η περιγραφή του βίντεο στο YouTube από το Russia Today το οποίο με εκτενή ρεπορτάζ του καλύπτει τις τελευταίες δραματικές εξελίξεις στην Ελλάδα.

Οι εικόνες με τις ατέλειωτες ουρές των συνταξιούχων που δεν έχουν κάρτα ανάληψης και περιμένουν ώρες για να λάβουν τα 120 ευρώ έναντι της σύνταξής τους έχουν κάνει τον γύρο του κόσμου, διασύροντας τη χώρα.

Μια ακόμα εικόνα ντροπής καταγράφηκε από την κάμερα του ρωσικού δικτύου, όπου συνταξιούχοι φιλονικούν στην ουρά έξω από την τράπεζα. Η ταλαιπωρία και η αβεβαιότητα εντείνουν τα νεύρα και την ανησυχία των ανθρώπων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ