Ο Ρόμπιν Γουίλιαμς στην τελευταία δραματική του ταινία - iefimerida.gr

Ο Ρόμπιν Γουίλιαμς στην τελευταία δραματική του ταινία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ρόμπιν Γουίλιαμς έδωσε την τελευταία του δραματική ερμηνεία στο “Boulevard” που θα κυκλοφορήσει στις αμερικανικές αίθουσες στις 17 Ιουλίου.

Στην ταινία ο Γουίλιαμς υποδύεται τον Νόλαν Μακ έναν κλειστό άνθρωπο που κρυβόταν από τον πραγματικό του εαυτό σε όλη του τη ζωή. Επί δεκαετίες είναι παντρεμένος με τη σύζυγό του και εργάζεται στην ίδια τράπεζα. Κάποια στιγμή όμως θα γνωρίσει έναν «μπερδεμένο» νέο και θα αποφασίσει να διερευνήσει ποιος πραγματικά είναι.

Το "Boulevard" είναι μία από τις τέσσερις ταινίες που ο γνωστός ηθοποιός έκανε πριν πεθάνει τον Αύγουστο του 2014. Οι υπόλοιπες τρεις είναι το "Night at the Museum: Secret of the Tomb ", το "A Merry Friggin' Christmas," και η κωμωδία "Absolutely Anything," στην οποία χάρισε τη φωνή του σε ένα σκύλο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ρόμπιν Γουίλιαμς boulevard
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ