Το βίντεο του Russia Today για τους μετανάστες στη Λέσβο - iefimerida.gr

Το βίντεο του Russia Today για τους μετανάστες στη Λέσβο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την εικόνα των αποκαμωμένων μεταναστών που βγάζουν τα σκουπίδια από τους κάδους απορριμμάτων για να βάλουν μέσα τα παιδιά τους και να τα μεταφέρουν με αυτό τον τρόπο σε άλλο σημείο του νησιού, επειδή δεν αντέχουν να τα κουβαλούν άλλο στην πλάτη τους, μεταδίδουν και τα ξένα ειδησεογραφικά μέσα.

Συγκεκριμένα, το Russia Today τιτλοφορεί το βίντεο του ως εξής: Ελλάδα: Απελπισμένοι μετανάστες μεταφέρουν παιδί σε κάδο απορριμμάτων με ρόδες.

«Οι οικογένειες μεταναστών που φτάνουν στο νησί της Λέσβου, προκειμένου να μεταφέρουν το εξαντλημένο παιδί τους, το βάζουν σε έναν κάδο απορριμμάτων με ροδάκια, ενώ διανύουν δεκάδες χιλιόμετρα μέχρι να φτάσουν στο Κέντρο Υποδοχής Μεταναστών στη Μόρια Μυτιλήνης» προσθέτει το ρωσικό δίκτυο και επισημαίνει ότι «οι μετανάστες, οι περισσότεροι από αυτούς ξεφεύγουν από την εμπόλεμη Συρία, φτάνουν κατά κύματα τους τελευταίους μήνες, αφού έχουν πληρώσει τους δουλεμπόρους χιλιάδες δολάρια για να τους περάσουν στην άλλη πλευρά της Μεσογείου».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ