Βίντεο-σοκ: Η στιγμή που τεράστιος λευκός καρχαρίας επιτίθεται σε τηλεοπτικό συνεργείο - iefimerida.gr

Βίντεο-σοκ: Η στιγμή που τεράστιος λευκός καρχαρίας επιτίθεται σε τηλεοπτικό συνεργείο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα σοκαριστικό βίντεο που βγήκε στη δημοσιότητα δείχνει τον τρόμο που έζησαν δύο άνθρωποι μέσα σε ένα μικρό φουσκωτό, όταν τους επιτέθηκε ένας μεγάλος λευκός καρχαρίας.

Το τηλεοπτικό συνεργείο που βρισκόταν πάνω στο μικρό φουσκωτό έκανε γυρίσματα για το ντοκιμαντέρ «Lair of the Megashark» στο νησί Στιούαρτ της Νέας Ζηλανδίας. Όταν αποφάσισαν να τοποθετήσουν μία κάμερα στο ραχιαίο πτερύγιο του τεράστιου λευκού καρχαρία, αυτός τους επιτέθηκε και άρχισε να μασά το λεπτό σκοινί που ένωνε το φουσκωτό με το κύριο σκάφος.

Οι δύο άντρες που φαίνονται στο βίντεο είναι οι Τζεφ Καρ και Άντι Καζαγκράντε. Και οι δύο είναι τρομοκρατημένοι από την επίθεση του καρχαρία που κάνει τη βάρκα να ταλαντεύεται επικίνδυνα.

Ο καρχαρίας εξαφανίζεται για λίγα λεπτά, ενώ το πλήρωμα ανασυγκροτείται, παρόλα αυτά, ξαναμένει άναυδο όταν αυτός αναδύεται ξανά στην επιφάνεια για να επαναλάβει την προσπάθειά του.

Το ντοκιμαντέρ “Lair of the Megashark” γυρίστηκε για το Discovery Channel πέρυσι, ενώ αποσπάσματα του έχουν μοιραστεί ομάδες που που επιθυμούν να απαγορευθούν οι καταδύσεις για καρχαρίες καθώς, όπως υποστηρίζουν, με αυτό τον τρόπο τα τεράστια αρπακτικά συσχετίζουν ανθρώπους και βάρκες με την τροφή τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ